Omgeving

Het Wijdeland

Ongestoord

de omgeving

ontdekken

Van rust, ruimte en natuur tot aan culturele en historische Hanzesteden. Rondom onze boerderij is er voor elk wat wils. We geven u hieronder alvast wat inspiratie zodat de voorpret al kan beginnen.

Park Weerribben-Wieden en Giethoorn
In onze achtertuin ligt het prachtige Park Weerribben-Wieden. Door turfstekers en rietsnijders ontstond het grootste laagveenmoerasgebied van Noordwest-Europa. Giethoorn ligt midden in Nationaal Park Weerribben-Wieden.
Nationaal Park Weerribben-Wieden
Nationaal Park Weerribben-Wieden
Wandelen, fietsen of varen
Wandelen kan langs water, in het bos of door een historische stad. In de omgeving vindt u leuke beleefpaden voor jong en oud, we geven u graag wat tips.
Stapt u liever op de fiets? Fiets over de dijken, maak gebruik van een van de fietspontjes en laat u verrassen door de pittoreske dorpen in de buurt. Of wat denk je van varen? Kies dan voor actief in de kano of relaxed in een sloepje. Heerlijk rustig in de natuur van het NP Weerribben-Wieden, de IJsseldelta of door de grachten van Zwolle.
route.nl
route.nl

Zwolle, Kampen, Hasselt en Hattem

Hanzesteden

Ontdek de charmante hanzesteden met hun mooie musea en historische centra. Opvallende kunstcollecties, leuke winkeltjes en sfeervolle restaurants en cafés...
Hanzesteden
Hanzesteden
zwolle
zwolle
Hasselt
Hasselt
Kampen
Kampen
Hattem
Hattem
giethoorn
giethoorn
IJsseldelta
IJsseldelta